Webinar tijdlijn Water, Sanitatie en Hygiëne zeer boeiend

Gamechangers in het verleden en de toekomst

De aanpak van water, sanitatie en hygiëne (WASH) is de afgelopen decennia nogal veranderd. Wat waren de grote game-changers die van invloed waren op WASH-interventies?

Dinsdag 15 december 2020 organiseerde Stichting NICC hierover een Webinar. Sjef Ernes belichtte enkele van de meest intrigerende feiten van WASH.

Aansluitend vond een discussie plaats waar ideeën werden gedeeld en persoonlijke meningen werden uitgewisseld. Tijdens de discussie werd veel nadruk gelegd op het belang van data-acquisitie-analyse en community feedback-systemen.

‘Advocacy’ kan dit feedback-mechanisme gebruiken om succesvolle, repliceerbare interventies te tonen (zoals Self Supply).

Het gebruik van tijdlijnen om trends en ontwikkelingen te analyseren, biedt kansen om prioriteiten te stellen.

Opnamen webinar WASH

Tijdlijnen water