Bekijk opname Web-Table-Talk Egypte-Nederland Watersamenwerking

Op 25 mei om 12.00 uur organiseerde de stichting NICC een web-tafelgesprek over de tijdlijn van de watersamenwerking Egypte – Nederland: Een samenvatting van de meer dan 60 jaar bilaterale samenwerking tussen de twee landen in de Egyptische watersector.

Het doel van deze tijdlijn is om een historische context te bieden aan nieuwkomers in de Egyptische watersector en iedereen die geïnteresseerd zou kunnen zijn.

In de NICC web-table-talk presenteerden we de concept tijdlijn om een dialoog te creëren over de historische inhoud en betekenis met toekomstige uitdagingen in het achterhoofd.

Daarnaast bood het webtafelgesprek een uniek discussieplatform om experts uit de watersector uit het verleden en heden te verbinden met de experts van de toekomst.

De sprekers van het evenement waren Mostafa Ahmed Farouk, Mohamed Magdy Abdelwahab, Sherine Elwatter, Perihane Allam, Wouter Wolters en Ebel Smidt.

U kunt de opname van deze Web-Table-talk hier bekijken.

← Terug